Wimperextensions

Wimperextensions geven de ogen een prachtige uitstraling zonder dat u mascara hoeft te gebruiken. Bij Shirley's Beauty wordt de one by one-techniek toegepast. Dit betekent dat er op elk eigen wimperhaartje een wimperextension wordt geplaatst, wat een natuurlijker effect geeft. Gemiddeld worden er 80 wimperextensions per oog geplaatst.

Bij Shirley’s Beauty zijn de wimpers van zijde (silk). Er zijn veel verschillende keuzes in diktes, krullen en lengtes van de extensions. Hierdoor kunnen we een heel natuurlijk resultaat creëren of kunnen we gaan voor een extremere look.

Hoelang blijven de wimperextensions zitten?
De wimperextensions blijven gemiddeld 4-5weken zitten, afhankelijk van de levensduur van uw eigen wimpers. De periode hangt af van de groeicyclus van de natuurlijke wimpers. De groeicyclus is ongeveer 4 weken, vervolgens vallen de wimpers uit en worden deze op een natuurlijke wijze vernieuwd. We adviseren u om na 3 weken de wimpers op te laten vullen, zo houdt u de wimpers mooi vol. Als u wimperextensions draagt, kunt u gewoon douchen, zwemmen en sporten. Echter het afdrogen van uw ogen wel met beleid gedaan worden. Het aanbrengen van een nieuwe set wimperextensions duurt ongeveer 1,5 uur. U kunt de wimpers op laten vullen na 1, 2 , 3 of 4 weken.

Verzorging wimperextensions:
  • Het is belangrijk dat de wimpers goed verzorgd worden, zo behoudt u langdurig het mooie resultaat;
  • Vermijd direct stromend water op de wimperextensions;
  • Mocht u mascara op willen doen. Dat kan! Gebruik alleen mascara op waterbasis. En make-up remover zonder olie. Make-up remover die olie bevat zorgt ervoor dat de wimpers los laten;
  • Kam de wimpers dagelijks met een mascara brush zonder mascara. Zo kunnen de extensions weer in model gebracht worden; ( deze krijgt u bij de behandeling)
  • Wrijf niet met de handen in de ogen. De natuurlijke wimpers kunnen hierdoor makkelijker uitvallen;
  • Na het aanbrengen van de wimpers is het belangrijk dat deze de eerste 24 uur niet nat worden. Dan kan de lijm volledig hechten en blijven de wimpers langer zitten.